Termékek

Nyomtatott dobozok:

Tegye egyedivé csomagolását! Ha van konkrét elképzelése, mi megvalósítjuk. Ha tanácstalan, mi megtervezzük. Használja ki a jelen kor technológiájában rejlő lehetőségeket. Növelje terméke, cége presztízsét. Ügyfeleink számos területen használják nyomtatott dobozainkat nagy megelégedettséggel.

pizzas_doboz
muffin_doboz
apedenygyar
csokis_doboz
ajandek_doboz
boros_doboz

TFL  (TetőFenékLapolt dobozok):

Ez a fajta doboz multifunkcionális megoldás  költözésre, postai csomag feladásra, az áru sérülésmentes szállítására.  Tökéletesen méretezhető a termék méretéhez, ezért ez a fajta doboz a leggazdaságosabban és a legolcsóbban előállítható csomagoló eszköz. Válaszlapokkal, rekeszekkel és hord-füllel is kiegészíthető. A doboz felülete digitáls nyomtatási technológiánkkal nagyon hatékonyan feliratozható, logózható.

Legyártását egyedi méretben – kis és nagy mennyiségben egyaránt vállaljuk.

logisztikai_doboz
diesel_service_TFL
kenderbolt_TFL
lapaloma_TFL
Sima TFL
motorix

Kimetszett dobozok:

Önzáródó, behajtott, perforált… a lehetőségek száma végtelen, csak Ön dönti el melyik típusú doboz az amelyiket szeretné termékeihez. Több száz darabos stancszerszám készletünkből választhat, de egyedi igényeket is teljesítünk, akár alacsony darabszámban is. Lehet natúr-nyomatlan, fehér, vagy digitálisan nyomtatott, csak Önön múlik mit szeretne megvalósítani.

tapegyseg_doboz
albertmuhely_doboz
irattarto_mappa